Domaine Pierre Ravaut

Ravaut går helt tilbage til 1897 men det var først i 1920 at Ravaut begyndte at lave sin helt egen vin til kommercielt brug og derfra var vinen nu den vigtigste indtægtskilde for familien. Indtil da var området præget af almindeligt landbrug og små vinarealer til eget brug.

Sammen med sin søn Pierre udviklet og byggede Ravaut Domainet op igennem 1950érne med fokus på terroir forståelse og udvikling af vinificeringen. Allerede dengang producerede Ravaut en 1ér Cru under navnet Ladoix.

Pierre overtog Domainet i 1970érne og vingården voksede fra 25 ha til de 45 ha som ejes den dag i dag, stadig med fokus og respekt for det enkelte terroir.

Ravaut producere ikke biodynamisk men de følger alligevel principperne i en general forståelse af at sprøjte mindst muligt og lade vinen tale sit eget sprog. Domaine Ravaut producere hvert år 60.000 – 80.000 tusinde flasker af både rød og hvid.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre