Guy Amiot

Domaine Guy Amiot et Fils

Domainet blev grundlagt helt tilbage i 1920 af Arsène Amiot og hans hustru. De havde fået mulighed for at købe nogle marker til vinproduktion og det blev til Les Vergers, Le Clos Saint Jean, Les Caillerets og Dent de Chien, som blev ophøjet til Grand Cru i 1937.

I 1985 overtog Guy Amiot Domainet og bragte dermed også tiltrængt fornyelse til Domainet, som på det tidspunkt led under en forældet måde at tænke vin på. Guy kom med et frisk indspark og en anderledes moderne tilgang til både produktion, men også hvordan forretningen skulle brandes og hvordan vinen skulle sælges.

I dag er Domainet overtaget af sønnerne Thierry som er vinmageren og Fabrice som står for den kommercielle del. Domaine Guy Amiot laver i dag vin på det fundament som blev skabt helt tilbage i 1920-1930, fokus er på at producere terrior specifikke vine, som hver har sit helt personlige udtryk. Vin som er produceret efter moderne principper, hvor der kun sprøjtes mod sygdomme, og hvor der er lagt særligt vægt på beskæring.

1
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre