Ornellaia

Ornellaia er en del af eliten af ​​italiensk vin og er kendt verden over som et symbol på ”made In Italy”. Tenuta Dell’ornellaia blev grundlagt i 1982, men har allerede fra dag ét sat sig et meget præcist mål: ekspertise. Vingården er født ud fra en stor intuition af Ludovico Antinori, som i begyndelsen af ​​80’erne plantede de første vinmarker med Bordeaux-vinstokke på sin ejendom i Bolgheri. I dag, efter en meget vellykket satsning, er vingårdens opmærksomhed gået videre til den toscanske gruppe Frescobaldi. I Ornellaia-vinmarkerne er intet overladt til tilfældighederne, og hver vingård identificeres i henhold til dens potentielle og endelige destination, med metoder og foranstaltninger, der altid er opmærksomme på territoriets bæredygtighed.

Vinene produceret af Ornellaia er altid ægte kunstværker, så meget, at en internationalt anerkendt kunstner for hver ny årgang signerer en serie på 111 storformatflasker fra kælderen.

Mange af hans flasker, såsom Bolgheri Rosso Ornellaia, er sande kulter af verdens ønologi. Produkter, der virkelig tenderer til perfektion, sensuelle og elegante, altid til stede i de mest eksklusive borde i verden, hvilket bekræfter, at de er blandt de bedste udtryk for italiensk ønologisk fortræffelighed.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre