Sarmentero

Sarmentero er kendt for at producere vine, der afspejler den unikke terroir i Quintanilla de Arriba. Kombinationen af familiens dybtgående viden, avancerede produktionsmetoder og den særlige jordbund og klima i regionen resulterer i vine af højeste kvalitet. Hver flaske vin er et vidnesbyrd om familiens engagement og passion for deres håndværk.

Sarmentero skriver om dem selv:

Sarmentero ligger i baghaven af et castiliansk hus i den lille by Quintanilla de Arriba, Valladolid.

Vingården blev købt i 1942. Før 1942 var huset en del af byens tre møllerhuse. Så fra 1942 blev huset brugt til fliseproduktion, kvægavl og dyrkning af hvede og byg, sammen med vinproduktion til privat forbrug.

Generationer af vinavlere har videregivet deres viden, disciplin, kærlighed og passion for vin, så vi kan fremhæve dens bedste nuancer. Amparo Repiso, vinmager i fjerde generation, besluttede at forfølge sin drøm og starte sin egen vingård i 2004. Hun begyndte med kun én tønde vin, svarende til 60 gallons. Vinen blev så godt modtaget, at hun besluttede at fortsætte produktionen og har langsomt øget den til den dag i dag.

Efter mange års vinproduktion i små adobe-bygninger besluttede vi at renovere ejendommen i 2013. Den nye bygning gør det muligt for os at arbejde mere komfortabelt og effektivt, samtidig med at vi bevarer sjælen i vores vin – en sjæl, som vores forfædre har lært os.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre