Bouchard Pere & Fils Savigny Les Lavieres 1 Cru 2016
Bouchard Pere & Fils Savigny Les Lavieres 1 Cru 2016
-Robert Parker skrev:
Bouchard Pere & Fils Savigny Les Lavieres 1 Cru 2016 “Bouchard owns four hectares of vines used for the 2016 Savigny-lès-Beaune 1er Cru Les Lavières, but they were only able to eke out 32 barrels from that. What survived is great: vibrant black cherry and raspberry scents on the nose, a fresh palate with fine tannin and a really bright and lively finish almost Vosne-like in style. Such a shame there is so little of it!”
Drik 2018 – 2038
23 på lager
23 på lager
Info
Producenten
Bouchard Père Et Fils
Grundlagt i 1731 i Beaune af Michel Bouchard, er Bouchard Père & Fils et af de ældste vinhuse i Bourgogne, der opretholder traditioner i næsten 3 århundreder og 9 generationer.
Bouchard Père & Fils blev grundlagt i 1731 i Beaune, den historiske hovedstad i Bourgogne-vine, og er et af regionens ældste vinhuse, der opretholder traditionel praksis i mere end 9 generationer og 280 års historie. Administreret i dag af Henriot-familien, tilbyder den en ekstraordinær mosaik af de fineste burgunder-appelleringer med nogle hundrede klimaer.
Det første plot af domænet var placeret i Volnay 1. cru Les Caillerets. Bouchard Père & Fils nu som en unik portefølje af vine fra Grand Crus, First crus, Village og regionale betegnelser over hele Bourgogne: Montrachet, Chevalier-Montrachet, Corton, Corton-Charlemagne, Clos de Vougeot, Chambertin.
Det holder øje med sine fire prestigefyldte monopoler og eksklusiviteter: Beaune Grèves 1. cru rød Vigne de l’Enfant Jésus (3,92 ha); Beaune 1. Cru hvid Clos Saint-Landry, monopol (1,98 ha); Beaune 1. Cru rouge Clos de la Mousse, Monopole (3,36 ha); Chevalier-Montrachet Grand Cru La Cabotte (0,21 ha).
I traditionen med de store burgundiske mestervinproducenter og håndværkere af alle unikke brancher bestræber Bouchard Père & Fils sig på at forstå hver terroir, at styre hvert vin og kontrollere hver flok druer, der går i de fine vine, der bærer virksomhedens levetid. Bouchard Père & Fils-teamet arbejder hårdt for at sikre, at domænes krav og omhyggelige tilgang anvendes med præcisionen hos en guldsmed i hvert trin i vinens oprettelse.
Bouchard-familien var fast besluttet på at forblive så tæt på vinmarkerne som muligt og respektere de ældgamle fremgangsmåder, der blev brugt til at producere vin. Da Henriot-familien med sin omfattende erfaring i Champagne gik sammen med Bouchard Père & Fils i 1995, fortsatte den naturligvis denne stræben efter perfektion fra vinmarkerne til kældrene.
Virksomhedens vinproducenter, enologer og teknikere kan nu udnytte avanceret teknologi til at videreføre Bouchard Père & Fils filosofi. Alle Bouchard Père & Fils vinmarker i Côte de Beaune og Côte de Nuits bruger certificeret bæredygtig vinavl. Virksomheden har forfulgt sit mål om at praktisere stadig mere miljøvenlig vinavl i mange år.