Gratis fragt v/ 599 kr.

Levering 1-4 hverdage

Brangero Barolo Monvigliero 2017 DOCG

Brangero Barolo Monvigliero 2017 DOCG

Brangero Barolo Monvigliero 2017 DOCG. Karakteristisk rød granatæble farve med en lille orange kant. Dufter frisk og harmonisk med noter af jordbær, hindbær, mynte og en krydrede undertone som er vigtig for Brangero Barolo. Stor smag, fløjlsagtig og fyldig, perfekt harmoni.

VINIFIKATION: Monvigliero-bakken er historisk anerkendt som den mest prestigefyldte “cru” i Verduno og er en af ​​de mest repræsentative for hele Barolo-området. Vinificeringen af ​​Brangero Barolo ser en nedsænket cap maceration på skindet i omkring 40 dage efter gæring, efterfulgt af en lagring i anden passage tonneaux i omkring 30 måneder.

De resterende seks måneder i flasken gør den klar til at blive smagt 4 år efter vinificeringen.

LAGRING: 30 måneder i tonneaux og 6 måneder på flaske.

 

Drik 2021-2040

399 DKK v/ 6 stk.
425 DKK v/ 1 stk.

15 på lager

Stk. Discount (%) Stk. Pris
1 425 kr.
6+ 6.12 % 399 kr.

15 på lager

Info

Land: Italien
Drue: Nebbiolo
Region:
RPiemonte
Under område: Barolo
Årgang: 2017
Indhold: 0,75 liter
Alkohol: 14%
Type: Rødvin
Servering: 16-18 grader
Tørhed: Tør
Passer til: Vildt, Lam, Okse
Vinificering:

Brangero Barolo Monvigliero 2017 DOCG

VINIFIKATION: Monvigliero-bakken er historisk anerkendt som den mest prestigefyldte “cru” i Verduno og er en af ​​de mest repræsentative for hele Barolo-området.

Vinificeringen af ​​denne vin ser en nedsænket cap maceration på skindet i omkring 40 dage efter gæring, efterfulgt af en lagring i anden passage tonneaux i omkring 30 måneder.

De resterende seks måneder i flasken gør den klar til at blive smagt 4 år efter vinificeringen.
LAGRING: 30 måneder i tonneaux og 6 måneder på flaske.

Producenten

Den familiedrevne Brangero vingård ligger i Diano d’Alba i Piemonte, på den højeste del af bakken foran byen. En fantastisk flot udsigt over Langhe-bakkerne og den smukke by Alba.  Vinstokkene, der omgiver bygningen og har det mest optimale eksponering og terroir. Vinene kommer fra egne vinmarker, og familien står selv for alt lige fra arbejdet i markerne til vinificeringen.

Dolcetto di Diano d’Alba, Barbera d’Alba, Nebbiolo d’Alba, Langhe Rosso, Langhe Chardonnay og Langhe Arneis vinificeres, aftappes og vinifeceres i Diano vingården.

I kælderen i Barolo er de to flagskibsvine bevaret nemlig Barolo og Il Barolo Monvigliero. Den nye bygning har faktisk i nogle år været vært for det, der for virksomheden er en kilde til stor stolthed.

 

FILOSOFI:

Forståelse og fortolkning af terroiret, miljøet og druesorten er grundlaget for at opnå den fremragende, genkendelige vine med sin helt egen personlighed. Vin skal være et udtryk for landet og for de mennesker, der arbejder for det.

Du kunne være interesseret i

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre