Gratis fragt v/ 1.000 kr.

Levering 1-4 hverdage

Nem og sikker betaling.

Giacomo Conterno Barbera d’Alba Vigna Cerretta 2017

Giacomo Conterno Barbera d’Alba Vigna Cerretta 2017

Giacomo Conterno Barbera d’Alba Vigna Cerretta 2017.

Barbera d’Alba “Vigna Cerretta” er en rødvin af stor elegance, harmoni og varme, født i en af de vigtigste crus af Giacomo Conterno. Næsen afslører blomsternoter, antydninger af sorte kirsebær, kirsebær og krydderier med mentol og ristede nuancer. Smagen er upåklagelig for balance og raffinement, med en fyldig, lang og omsluttende blødhed, med perfekt glatte tanniner

Farve: Intens lilla rød med god lysstyrke Duft: Noter af vilde bær, kirsebær, sorte kirsebær, søde krydderier, ristede og krydrede nuancer, mentolerede ekkoer Smag: Elegant, varm, blød, lang, med silkebløde tanniner og god friskhed

Giacomo Conternos Barbera d’Alba “Vigna Cerretta” er en elegant og intens udgave af denne traditionelle piemontesiske vin, som fremhæver alt dets ekstraordinære udtryksfulde potentiale. Druerne kommer fra en vingård beliggende i en berømt cru i Serralunga d’Alba, hvilket garanterer et absolut niveau af rigdom og finesse. Den lange lagring i store tønder gør det muligt for Barberaen at udjævne dens kanter og dæmpe dens livlige ungdommelige overflod for at få ansigtet af en fantastisk aldrende rød. Dens harmoniske og rige profil bringer en moden frugt frem, ledsaget af raffinerede aromatiske facetter, der gør slurken meget charmerende.

 

Drik 2021 – 2037

93 point - Wine Spectator
93 point - Vinous

590 DKK v/ 1 stk.

3 på lager

3 på lager

Land Italien
Drue Barbera
Distrikt Piemonte/Barbera d´Alba
Årgang 2017
Indhold 0,75 liter
Alkohol 14%
Type Rødvin
Servering 16 -18 grader
Tørhed Tør
Passer til okse Lam KyllingGris

Vingården Giacomo Conterno blev grundlagt i begyndelsen af ​​det 20. århundrede af en familie, som havde dyrket vinmarker i generationer på bakkerne i Barolo-området med de mest prestigefyldte parceller i dette område. Med mærkerne Cascina Francia, Arione og Monfortino. Ved at arbejde meget hårdt i vinmarkerne opnås en ekstraordinær kvalitet af druer, som også er udvalgt meget strengt, fordi der kun laves vin på de allerbedste druer. Tålmodigt og intensivt arbejde i kælderen fuldender vinen.

94 points - WineSomm

Du kunne være interesseret i

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre