Gratis fragt v/ 1.000 kr.

Levering 1-4 hverdage

Nem og sikker betaling.

Giuseppe Rinaldi Barolo Brunate 2012 DOCG

Giuseppe Rinaldi Barolo Brunate 2012 DOCG

Giuseppe Rinaldi Barolo Brunate 2012 DOCG er kraftig og tæt i glasset. Mørkt og med fabelagtig rigdom og dybde midten på ​​ganen. En eksplosion af sød rød kirsebær, blomme, lakrids, læder og krydderier efterlader et stærkt og varigt indtryk.

Som et resultat af loven fremstiller Rinaldi nu to nye vine fra 2010-årgangen: Giuseppe Rinaldi Barolo Brunate, der bruger den maksimale 15% frugt fra Le Coste-vingården, og Tre Tine, en blanding af druer fra Le Coste, Cannubi og Ravera. Rinaldi har undgået ‘nye verdens’ tendenser såsom brug af franske barriques og kortere gæringstider. Som et resultat kræver vinene betydelig kælder for at modne deres høje tanniner.

Drik 2018-2037

94 points - Antonio Galloni

3.400 DKK v/ 1 stk.

8 på lager

8 på lager

Land Italien
Drue Nebbiolo
Distrikt Piemonte
Årgang 2012
Indhold 0,75 liter
Alkohol 14%
Type Rødvin
Servering 12-16 grader
Tørhed Tør
Passer til

 

Giuseppe Rinaldi repræsenterer stærkt traditionelle synspunkter om vinfremstilling, der har bragt vingården i konflikt med Barolo-konsortiet. Mest markant har boet altid fastholdt, at de bedste vine fra Barolo altid har været blandinger fra flere steder snarere end det i øjeblikket moderigtige enkelt-vingårdsudtryk. Rinaldis mest fremtrædende vine var blandinger fra henholdsvis Brunate og Le Coste, og henholdsvis Cannubi og Ravera-vinmarkerne og blev mærket som sådan. Imidlertid begrænsede italiensk lov, der blev vedtaget i 2009, at mindst 85 procent af frugten skulle komme fra den navngivne vingård. Giuseppe Rinaldi modsatte sig ændringerne.

Som et resultat af loven fremstiller Rinaldi nu to nye vine fra 2010-årgangen: Giuseppe Rinaldi Barolo Brunate, der bruger den maksimale 15% frugt fra Le Coste-vingården, og Tre Tine, en blanding af druer fra Le Coste, Cannubi og Ravera. Rinaldi har undgået ‘nye verdens’ tendenser såsom brug af franske barriques og kortere gæringstider. Som et resultat kræver vinene betydelig kælder for at modne deres høje tanniner.

94 points - Antonio Galloni

Du kunne være interesseret i

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre