Gratis fragt v/ 1.000 kr.

Levering 1-4 hverdage

Nem og sikker betaling.

Giuseppe Rinaldi Barolo Brunate 2015 DOCG

Giuseppe Rinaldi Barolo Brunate 2015 DOCG

Giuseppe Rinaldi Barolo Brunate 2015 DOCG er raffineret og let på fødderne i 2015. Brunate fra 2015 har mørkerød kirsebær, blomme, lakrids, salvie og balsamico noter som udgør denne udtryksfulde Barolo fra Rinaldi.

Giuseppe Rinaldi Barolo Brunate, bruges der maksimale 15% frugt fra Le Coste-vingården, og Tre Tine, en blanding af druer fra Le Coste, Cannubi og Ravera. Rinaldi har undgået ‘nye verdens’ tendenser såsom brug af franske barriques og kortere gæringstider. Som et resultat kræver vinene betydelig kælder for at modne deres høje tanniner.

Drik 2019-2045

96 point - Robert Parker
96 point - Wine Enthusiast

2.995 DKK v/ 1 stk.

5 på lager

5 på lager

Land Italien
Drue Nebbiolo
Distrikt Piemonte/Barolo
Årgang 2015
Indhold 0,75 liter
Alkohol 14%
Type Rødvin
Servering 12-16 grader
Tørhed Tør
Passer til okse Lam KyllingGris

 

Giuseppe Rinaldi repræsenterer stærkt traditionelle synspunkter om vinfremstilling, der har bragt vingården i konflikt med Barolo-konsortiet. Mest markant har boet altid fastholdt, at de bedste vine fra Barolo altid har været blandinger fra flere steder snarere end det i øjeblikket moderigtige enkelt-vingårdsudtryk. Rinaldis mest fremtrædende vine var blandinger fra henholdsvis Brunate og Le Coste, og henholdsvis Cannubi og Ravera-vinmarkerne og blev mærket som sådan. Imidlertid begrænsede italiensk lov, der blev vedtaget i 2009, at mindst 85 procent af frugten skulle komme fra den navngivne vingård. Giuseppe Rinaldi modsatte sig ændringerne.

Som et resultat af loven fremstiller Rinaldi nu to nye vine fra 2010-årgangen: Giuseppe Rinaldi Barolo Brunate, der bruger den maksimale 15% frugt fra Le Coste-vingården, og Tre Tine, en blanding af druer fra Le Coste, Cannubi og Ravera. Rinaldi har undgået ‘nye verdens’ tendenser såsom brug af franske barriques og kortere gæringstider. Som et resultat kræver vinene betydelig kælder for at modne deres høje tanniner.

96 points - Robert Parker
96 points - Wine Enthusiast

Du kunne være interesseret i

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre