Gratis fragt v/ 599 kr.

Levering 1-4 hverdage

Nem og sikker betaling.

Quinta do Javali Tawny 30 years

Quinta do Javali Tawny 30 years

Quinta do Javali Tawny 30 years. INTENS og virkelig et MESTERVÆRK.

Quinta do Javali Tawny 30 years har en gylden rav farve. Kompleks i duften, masser af tør frugt, brændthed, figner og en lille smule fernis. Smagen er meget “tyk” og cremet og efterlader en delikat sødme i munden. Eftersmagen er meget lang og dejlig. Vinen er fodtrådt og let filtreret.

Nyd denne Quinta do Javali Tawny 30 years, gerne i store glas og lettere afkølet ved 12-14 gader. Prøv denne lækre portvin til en hjemmebagt æblekage, gerne med macipan, vanilie og nødder.

850 DKK v/ 1 stk.

Info

Land: Portugal
Drue:
Region: Douro
Under område:
Årgang: -
Indhold: 0,75 liter
Alkohol: 20%
Type: Portvin
Servering: 12-14 grader
Tørhed: Sød
Passer til: Dessert, Ost
Vinificering:

Producenten

Quinta do Javali

Quinta do Javali er en familie ejet vingård der ligger på den sydlige side af Dourofloden. Nærmeste byer er Nagoselo do Douro og Sao Joao de Pesqueira. Antonio Mendes driver vingården sammen med sin hustru Louisa, der står for olivenolie produktionen på gården. Louisa har vundet flere medaljer og fået stor anderkendelse for hendes olivenolie, både i Portugal, Spanien og England. Quinta do Javali er Dourodalens mindste vingård målt på hektar, og de hverken køber eller sælger druer. Alt hvad der produceres af både portvin og rødvin er druer fra egen produktion.

Antonios motto er: Even if everybody else does – WE DONT

Du kunne være interesseret i

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre