Gratis fragt v/ 1.000 kr.

Levering 1-4 hverdage

Nem og sikker betaling.

Romitorio Brunello di Montalcino 2016 DOCG

Romitorio Brunello di Montalcino 2016 DOCG

Romitorio Brunello di Montalcino 2016 er et fremragende udtryk for Sangiovese-druen. Den har en intens rubinrød farve med komplekse aromaer af røde frugter, viol, tobak og tobak. I ganen er denne vin rig og fyldig, med modne tanniner og god syre, der gør den velafbalanceret og struktureret. Afslutningen er lang og vedvarende med et behageligt strejf af mineralitet. Denne vin kan kombineres med solide kødretter, såsom stegt lam eller oksekød. Den kan også nydes alene som en meditationsvin..

Det er en vin, der udtrykker Montalcino-territoriet med renhed og inkarnerer de fineste aspekter af områdets mangeårige tradition for at dyrke Sangiovese i verdensklasse.

Drik 2024-2036

94 points - James Suckling
95 points - Robert Parker

500 DKK v/ 6 stk.
515 DKK v/ 1 stk.

24 på lager

Stk. Stk. Pris
1 515 kr.
6+ 500 kr.

24 på lager

Land Italien
Drue Sangiovese
Distrikt Toscana
Årgang 2016
Indhold 0,75 liter
Alkohol 14,5%
Type Rødvin
Servering 12-16 grader
Tørhed Tør
Passer til vildGrilokse

 

Castello Romitorio Brunello di Montalcino er vores flagskibsvin og afspejler mere end 30 års arbejde i harmoni med naturen inden for Montalcinos terroir.

Det er en vin, der udtrykker Montalcino-territoriet med renhed og inkarnerer de fineste aspekter af områdets mangeårige tradition for at dyrke Sangiovese i verdensklasse.

Romitorio-ejendommen har vinmarker i det nordvestlige Montalcino-område. Vores klassiske Brunello er produceret med Sangiovese-druer, der omhyggeligt høstes og udvælges manuelt på sorteringsbordet.

Fermentering finder sted i rustfrit stål tanke med en indledende kort periode med kold maceration (under 20 ° C) på drue skaller i ca. 15-20 timer. Dette efterfølges af op til 20 dages maceration ved en højere kontrolleret temperatur. Malolaktisk gæring, der forkommer naturligt i ca. 10 dage.

Vinen modnes i egetræ i cirka 24 måneder, og efter aftapning lagres vinen i Castello Romitorios temperaturkontrollerede kældre i cirka yderligere 12 måneder inden frigivelse.

94 points - James Suckling
95 points - Robert Parker

Du kunne være interesseret i

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre