Gratis fragt v/ 1.000 kr.

Levering 1-4 hverdage

Nem og sikker betaling.

Tenuta San Guido Sassicaia 2017

Tenuta San Guido Sassicaia 2017

Tenuta San Guido Sassicaia 2017 Dyb mørk rubin, på næsen åbner den sig med noter af morbær, moden rød blomme, vilde bær, tørret rosmarin. I munden er den saftig og frisk med kirsebær, brombær og granatæble, modne tanniner. En vin i fremragende balance.

Sassicaia er i dag typisk 85 procent Cabernet Sauvignon og 15 procent Cabernet Franc. Den nye Sassicaia fangede snart vinelskere verden over. Alligevel mistede den aldrig sin gamle verdens karakter eller sine toscanske rødder.

Årgangene 1985 og 1988 er legendariske, og 2016 afslører alle kendetegnene for et stort Sassicaia, der en dag vil have et lignende omdømme. Marios søn Nicolò Incisa della Rocchetta overtog efter sin far i begyndelsen af ​​1980’erne; Nicolòs datter Priscilla repræsenterer nu tredje generation.

 

Drik fra 2023-2050

95 points - Wine Spectator
97 points - Wine Enthusiast

2.100 DKK v/ 1 stk.

11 på lager

11 på lager

Land Italien
Drue Cabernet franc, Cabernet sauvignon
Distrikt Tuscany, Bolgheri
Årgang 2017
Indhold 0,75 liter
Alkohol 14%
Type Rødvin
Servering 12-16 grader
Tørhed Tør
Passer til Gris Grilokse

Den første årgang Sassicaia var 1968. Med Antinori kom med enolog, Giacomo Tachis, der anvendte sin viden og dygtighed til udviklingen af ​​Sassicaia. Vinmarker blev placeret på  lavere skråninger og tættere på havet, for det meste til Cabernet Sauvignon, som blev rygraden i blandingen.

Sassicaia er i dag typisk 85 procent Cabernet Sauvignon og 15 procent Cabernet Franc. Den nye Sassicaia fangede snart vinelskere verden over. Alligevel mistede den aldrig sin gamle verdens karakter eller sine toscanske rødder.

Årgangene 1985 og 1988 er legendariske, og 2016 afslører alle kendetegnene for et stort Sassicaia, der en dag vil have et lignende omdømme. Marios søn Nicolò Incisa della Rocchetta overtog efter sin far i begyndelsen af ​​1980’erne; Nicolòs datter Priscilla repræsenterer nu tredje generation.

Siden 2009 har Carlo Paoli været ejendomsdirektør med tilsyn med et team af vingårds- og kælderarbejdere. Sassicaia fermenteres i rustfrit stål og ældes derefter i franske egetræsfade, en tredjedel ny, i 24 måneder. Den gennemsnitlige årlige produktion er 10.000 flasker.

95 points - Wine Spectator
97 points - Wine Enthusiast

Du kunne være interesseret i

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre