Den første årgang Sassicaia var 1968. Med Antinori kom med enolog, Giacomo Tachis, der anvendte sin viden og dygtighed til udviklingen af Sassicaia. Vinmarker blev placeret på lavere skråninger og tættere på havet, for det meste til Cabernet Sauvignon, som blev rygraden i blandingen. Sassicaia er i dag typisk 85 procent Cabernet Sauvignon og 15 procent Cabernet Franc. Den nye Sassicaia fangede snart vinelskere verden over. Alligevel mistede den aldrig sin gamle verdens karakter eller sine toscanske rødder. Årgangene 1985 og 1988 er legendariske, og 2016 afslører alle kendetegnene for et stort Sassicaia, der en dag vil have et lignende omdømme. Marios søn Nicolò Incisa della Rocchetta overtog efter sin far i begyndelsen af 1980’erne; Nicolòs datter Priscilla repræsenterer nu tredje generation. Siden 2009 har Carlo Paoli været ejendomsdirektør med tilsyn med et team af vingårds- og kælderarbejdere. Sassicaia fermenteres i rustfrit stål og ældes derefter i franske egetræsfade, en tredjedel ny, i 24 måneder. Den gennemsnitlige årlige produktion er 10.000 flasker.
100 points - Robert Parker
98 points - Wine Enthusiast