Gratis fragt v/ 1.000 kr.

Levering 1-4 hverdage

Nem og sikker betaling.

Tenuta San Guido Sassicaia 2019

Tenuta San Guido Sassicaia 2019

Tenuta San Guido Sassicaia 2019 er en klassisk italiensk rød blanding, der tilbyder en unik og kompleks smagsprofil. Vinen er lavet med en blanding af 85% Cabernet Sauvignon og 15% Sangiovese, lagret i 12 måneder på franske egetræsfade.
På næsen har den intense aromaer af brombær, ribs, urter, cigaræske og tobak.
På ganen er den fyldig og velafbalanceret med noter af mørk frugt, læder og krydderier. Afslutningen er lang og dvælende med strejf af vanilje og krydderi. Dette er et glimrende valg til parring med kød såsom bøf eller lam, eller til at nippe til alene.
Resultatet er en fyldig vin med intense aromaer af mørk frugt, krydderier og tobak og en lang, elegant finish. Sassicaia 2019 har modtaget høje vurderinger fra vinkritikere og betragtes som en førende italiensk vin.

 

Drik 2024-2050

100 point - Fallstaf
99 point - Wine Enthusiast
100 point - The Wine Independent

2.500 DKK v/ 1 stk.

6 på lager

6 på lager

Land Italien
Drue 15% Cabernet franc, 85% Cabernet sauvignon
Distrikt Tuscany, Bolgheri
Årgang 2019
Indhold 0,75 liter
Alkohol 14%
Type Rødvin
Servering 16-18 grader
Tørhed Tør
Passer til Gås Gris Gril

 

Den første årgang Sassicaia var 1968. Med Antinori kom med enolog, Giacomo Tachis, der anvendte sin viden og dygtighed til udviklingen af ​​Sassicaia. Vinmarker blev placeret på  lavere skråninger og tættere på havet, for det meste til Cabernet Sauvignon, som blev rygraden i blandingen. Sassicaia er i dag typisk 85 procent Cabernet Sauvignon og 15 procent Cabernet Franc. Den nye Sassicaia fangede snart vinelskere verden over. Alligevel mistede den aldrig sin gamle verdens karakter eller sine toscanske rødder. Årgangene 1985 og 1988 er legendariske, og 2016 afslører alle kendetegnene for et stort Sassicaia, der en dag vil have et lignende omdømme. Marios søn Nicolò Incisa della Rocchetta overtog efter sin far i begyndelsen af ​​1980’erne; Nicolòs datter Priscilla repræsenterer nu tredje generation. Siden 2009 har Carlo Paoli været ejendomsdirektør med tilsyn med et team af vingårds- og kælderarbejdere. Sassicaia fermenteres i rustfrit stål og ældes derefter i franske egetræsfade, en tredjedel ny, i 24 måneder. Den gennemsnitlige årlige produktion er 10.000 flasker.

100 points - Robert Parker
98 points - Wine Enthusiast

Du kunne være interesseret i

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre