Personlige oplysninger og datapolitik

For at en ordre kan gennemføres, skal kunden oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Informationerne anvendes udelukkende til opfyldelse af ordren og, hvis kunden accepterer dette, til udsendelse af tilbud og andet markedsføringsmateriale. De afgivne oplysninger transmitteres og opbevares elektronisk af Winesomm. Opbevaringen sker i ukrypteret form, og på betryggende vis.
WineSomm sælger eller overdrager aldrig kundeoplysninger til tredjemand, og gør ikke sådanne oplysninger tilgængelige for tredjemand.
I forbindelse med kreditkortbetalingen overføres der visse finansielle data til Quickpay, og dette sker via en krypteret SSL-forbindelse i henhold til gældende forskrifter. Transaktionen håndteres via Quickpay, og Winesomm opbevarer ikke kundens kreditkortoplysninger.
I forbindelse med benyttelsen af www.Winesomm.dk lagres cookies på kundens PC, herunder eventuelt i forbindelse med, at systemet skal kunne huske kundens brugernavn.
Kunden har til enhver tid ret til at få indsigt i registrerede oplysninger om kunden samt til at få foretaget nødvendige rettelser, ligesom kunden har ret til at gøre indsigelse mod fejlagtige registreringer eller registreringer, der ikke er lovpligtige. I sådanne tilfælde rettes henvendelse til den dataansvarlige hos Winesomm. Dertil kan der ligeledes rettes henvendelse ved spørgsmål om beskyttelsen af personoplysninger.
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre