Vinsmagning hos Winesomm

Vinsmagning

Hos Winesomm kan du bestille en vinsmagning, hvor du kan smage et sammensat udvalg af vores vine.  Være med til at bedømme kvaliteten og finde forskellen mellem de udvalgte vine fra vores sortiment.

Ved en typisk vinsmagning vil vi sørge for 6 kvalitetsvine inden for kategorierne: Rødvine, hvidvine og mousserende vine, samt glas til alle gæster.

Vinsmagning

Grundig præsentation under smagningen

Hver vin vil få en grundig præsentation under smagningen, der bl.a. vil inkludere en beskrivelse af vingården, den kommer fra. Med hver vin vil der naturligvis også være et smageskema, hvorpå gæsterne kan bedømme vinens kvalitet.

Til vinsmagningen vil der være nogle rigtig gode, eksklusive tilbud, som kun gælder på dagen.

Priser for vinsmagning

Prisen for en vinsmagning ved 1-10 personer er 2.500 kr. Hvis der er flere end 10 personer med til vinsmagningen, koster det yderligere 250 kr. pr person. Er du interesseret i en vinsmagning med os, så skal du være så velkommen til at kontakte os, enten i kontaktformularen nederst på siden eller via mail, kontakt@winesomm.dk.

Ønskes der et andet tilbud end det, vi har beskrevet her, skal du blot beskrive den ønskede vinsmagning i ”Besked”-feltet, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud til dig.

Smagekasse fra casanova di neri

Har du spørgsmål,
eller vil du vide mere?

Skriv en besked

Eller Book et opkald

lad os snakke om dine ønsker til den ønskede vinsmagning, vælg en af de ledige tider i kalenderen og Magnus vil ringe til dig.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre