Om Winesomm.dk

Om

Skal vi være helt ærlige, så er Winesomm ikke noget særligt. Der er mange, der handler vin i Danmark ud fra de samme principper som os. Det er lidenskab og det gode købmandskab, der driver os såvel som mange andre vinhandlere.

Vi er optaget af at finde ikke bare god – men ”outstanding” vin – og formidle den videre til et publikum, der får en vinoplevelse i den anden ende.

Når man køber vin online hos Winesomm, skal man ud over vinoplevelsen, føle man har gjort en god handel, og man skal have vished om, man har købt vinen af nogle, der ved hvad de taler om, og som kan stå 100% inde for den vin, de har solgt.

Det gør vi på Winesomm. Vi researcher og smager til vi er rosé-farvede i hovederne, og vi sælger kun det til vores kunder, som vi næsten ikke har lyst til at gå af med.

Derfor har vi også 100% tilfredshedsgaranti på Winesomm, og vi nærmest insisterer på at høre fra dig, hvis du mod forventning ikke er tilfreds med dit køb. WineSomm har ikke en fysisk butik og er derfor en tilgængelig online, men vi gør en ære ud af sende vinen hurtigt og sikkert.

 

Hvor adskiller Winesomm sig fra de andre?

Måske er Winesomm alligevel ikke som de andre vinhandlere.

Vi har ikke vilde 6 eller 12 styks priser og kæmpe partier af value for money vin, og vi sætter ikke ild til markedet på Black Friday.

Vi er et mere afdæmpet vinfortagende, der bygger på omhyggelighed, ordentlighed og den rigtige smag. Vi stræber efter at udvide vores sortiment, således at vi altid kan tilbyde et stor udvalg af vin.

Vi afsøger både det danske og internationale marked for unikke muligheder, der skal komme vores kunder til gode og give dem muligheden for at opleve vin, de ikke normalt kan komme i nærheden af.

Winesomm har igennem flere år opdyrket et internationalt netværk, og vi er dagligt i kontakt med ”brokere” og producenter særligt i Frankrig og Italien for hele tiden at være opdateret på tendenser, årgange og de markedskræfter, der påvirker køb og salg af vin.

Winesomm tager også selv på producentbesøg for at at finde nye producenter og områder, som vi gerne vil have i sortimentet – og for i flere tilfælde at handle direkte med vinbonden, så et eventuelt fordyrende mellemled kan blive skåret fra.

Hvem står bag Winesomm?

 

Søren Riskjær Larsen – indehaver af Winesomm

Søren var indtil for få år siden glad amatør indenfor vin. Interessen greb om sig, og i 2019 besluttede Søren sig for at uddanne sig indenfor vin i WSET regi.

WSET står for “Wine & Spirit Education Trust” – og det er den største og måske mest anerkendte udbyder af vinuddannelser globalt set.

Uddannelserne er taget hos Vinuddannelse.dk, som udbydes af Malene Schmidt Hertz og Frederik Kreutzer.

Søren er særligt optaget af italienske og franske vine, hvor hans nebbiolo-farvede hjerteblod især banker for Rinaldi Barolo.

Det har medført, at Winesomm i dag har landets nok største samling af Rinaldi vine, hvoraf flere er tilgængelige for andre samlere og entusiaster på winesomm.dk.

Søren er 53 år, og har ligesom Winesomm base i Odense.

Anbefalinger fra Søren

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre