Bouchard Père Et Fils

Bouchard Père et Fils

Bouchard Père et Fils er en af de ældste vinhuse i bourgogne og i dag den producent, der ejer flest 1. Cru og Grand Cru marker i Côte d’Or.

Vinhuset blev grundlagt i 1731 i Beaune af Michel Bouchard, og huset blev holdt i Bouchard familen helt op til 1995, hvor det blev opkøbt af Joseph Henriot, der indtil hans død i 2015, stod i spidsen for Groupe La Vigie, der udover Bouchard også ejer champagnehuset Henriot og William Fevre i Chablis.

Efter opkøbet i 1995 blev der investeret kraftigt i Bouchard Père et Fils, der bl.a. fik et nyt og tidssvarende vineri – med moderne teknologier til at styre de forskellige processer i vinifikationen.

Disse investeringer har været med til at højne niveauet i Bouchard vinene, der år efter år giver ekstrem høj kvalitet og præcise terroir-udtryk fra de mange forskellige marker og besiddelser i Côte de Beaune og Côte de Nuits.

Bouchard er i dag en stor producent og negociant, der producerer over 100 forskellige vine af både egne og opkøbte kvalitets druer, der alle er dyrket bæredygtigt med respekt for miljøet.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre