Maison Fatien Père & Fils

Vinene fra Maison Fatien er produceret fra næsten 4 hektar vinmarker, udelukkende bearbejdet af Charly Fatien. Pakkerne er spredt over prestigefyldte appellationer i Cote de Beaune og Cote de Nuits: Gevrey Chambertin, Beaune, Pommard og Volnay. Maison Fatien tilføjer sit sortiment ved at lave et yderst velovervejet udvalg af yderligere druer.

Drevet af deres smag for prestigefyldte Bourgogne-vine, har Fatiens ikke holdt tilbage i deres vilje til at producere vine af topkvalitet. De finest mulige faciliteter blev etableret, lige fra den allerførste høst, for at skabe optimale betingelser for et overlegent produkt. Men det vigtigste aspekt er ‘tid’. De har givet sig selv tid til, at deres investering kan bære frugt. Respekt for naturens rytme er afgørende for produktionen af exceptionelle vine.

“Det vigtigste aspekt er, at alt er gennemtænkt og adlyder naturens love. Målet er minimal indblanding, at lade vinen tage sin egen tid. Lagringen af de røde tager for eksempel to år.” forklarer Charly Fatien.

“Kvalitet begynder med lavt udbytte på vinstokkene, hvad enten det er for vinene fra vores egne vinmarker eller for de druer, vi køber ind. Kontrol med udviklingen af vinstokken er det, der virkelig tæller. Det, og den vigtige beslutning om, hvornår man præcist skal høst”

Bourgogne: Hvor Vin er Mere end en Drik, Det er en Arv

Bourgogne, med sin rigdom på historie og terroir, er hjemsted for nogle af de mest prestigefyldte vine i verden, lavet på Pinot Noir og Chardonnay druer. Dette område er kendt for sin evne til at producere vine af høj kvalitet, der afspejler en stærk forbindelse mellem jord, klima og druesort. Bourgognes vine er et testament til regionens dedikation til vinproduktion på allerhøjeste niveau.

 

Elegancen af Pinot Noir

Denne ædle drue, Pinot Noir, udmærker sig ved sin finesse og elegante struktur. Dens tynde skind bidrager til lette, men aromatiske vine, der er højt skattede af kendere.

Læs mere om Pinot Noir druen og se vores udvalg af vine på Pinot Noir.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre