Frederic Magnien

Dybtfølt passion, generationers dedikation og en forpligtelse til at udtrykke Bourgognes enestående terroir – dette er essensen af ​​Domaine Frédéric Magnien. Historien om denne prestigefyldte vingård strækker sig tilbage gennem tiden, og dens rødder har bundet sig fast i Bourgognes frugtbare jord i flere generationer.

Domaine Frédéric Magnien

 

En Rejse Gennem Tid og Terroir

Dybtfølt passion, generationers dedikation og en forpligtelse til at udtrykke Bourgognes enestående terroir – dette er essensen af ​​Domaine Frédéric Magnien. Historien om denne prestigefyldte vingård strækker sig tilbage gennem tiden, og dens rødder har bundet sig fast i Bourgognes frugtbare jord i flere generationer.

 

Tidløs Håndværk:

Det hele begyndte med en visionær vinproducent, en pioner inden for sit felt. Frédéric Magnien, repræsentant for den femte generation i en familie af vinavlere, stod fast besluttet på at forme sit eget fodspor inden for vinverdenen. Hans beslutning om at etablere Domaine Frédéric Magnien blev startskuddet til en rejse, hvor tidens tand aldrig har formået at udslette den traditionelle kunst og håndværk, som familien Magnien bærer i hjertet.

Vinmarkerne, som Domaine Frédéric Magnien ejer og dyrker, strækker sig over nogle af Bourgognes mest prestigefyldte områder. Fra de eftertragtede Grand Cru-parceller til de intime Premier Cru-områder, er hvert hjørne af vinmarkerne omhyggeligt udvalgt for at indfange essensen af terroir – den unikke karakter og smag, som jorden og klimaet giver.

 

Passion for Terroir:

Domaine Frédéric Magnien bygger sin vinfilosofi på en respekt for terroir. De tror på, at det er gennem terroiret, at vinen kan udtrykke sin oprindelse på mest autentiske vis. Dette betyder en omhyggelig afstemning med naturens rytme, en bæredygtig tilgang til vinmarkerne og en ydmyg forståelse af, at jorden taler sit eget sprog.

Vinificering hos Domaine Frédéric Magnien er en finbalance mellem moderne innovation og tidløs tradition. Druerne håndteres omhyggeligt, og vinfremstillingsprocessen omfatter omhyggelig lagring i egetræsfade. Resultatet er vine, der bærer en stolt signatur af Bourgogne – komplekse, afbalancerede og fyldt med karakter.

Biologisk og biodynamisk vindyrkning er ofte – og fejlagtigt – forvirret. De har det til fælles at bruge ingen kemi. Men hvis den biologiske vindyrkning opretholder livet på en naturlig måde i jorden; den biodynamiske metode stimulerer den og genopliver jordbunden.

Ud over et naturligt arbejde uden pesticider eller insekticider, er den biodynamiske kultur en global tilgang, der arbejder på værdiansættelsen af jorden og vinstokken i dets naturlige miljø.
Biodynamien styrker planternes vitalitet og modstandskraft ved at forbedre de naturlige udvekslinger mellem jorden og rødderne på den ene side og mellem himlen og planten på den anden side.

Denne metode udtrykker sig ved to karakteristika: brugen af specifikke præparater i vinstokken og hensynet til månefaser.

Den biodynamiske metode har til formål at revitalisere og intensivere det organiske liv i det miljø, hvor vinstokken lever. Denne proces har den effekt, at den giver mere liv til de grunde, hvorpå de slår rod og øger vinstokke for at afsløre udtryk for Bourgogne-jorden i deres retfærdige oversættelse. Biodynamien tillader således en bedre forbindelse mellem planten og jorden. Denne udveksling byder på kvalitetsdruer og det samme vil vinen være.

Den kosmiske fase af den biodynamiske vindyrkning giver planten mulighed for at styrke og give energi takket være de naturlige kræfter i stedet for at modarbejde dens natur. Månen, en stærk indflydelse på væsker, især på saften af vinstokke, bringer rytme hvert trin af Frédéric Magniens i diapasonen af dens cyklusser.

Den sjældne kvalitet af Frédéric Magniens vine lever i respekt for de kosmiske elementer, den omhyggelige observation af planter og lytningen af jorden. Hver flaske oversætter med loyalitet appellationernes renhed, vinstokkens passion og indflydelsen fra de naturlige elementer takket være de biodynamiske principper.

Vinlagringen mellem træ og terracotta

Helt naturligt blev Frederic ført til at finde en logisk opfølgning på denne filosofi i sin vinfremstillingsmetode.

Den hånddrejede terracotta-krukke, aromatisk neutral, blev valgt til den delvise lagring af vine fra den exceptionelle årgang 2015. Krukken giver Frédéric mulighed for at producere en mere fordøjelig økologisk vin, der respekterer frugtens renhed og sandheden i dens jord.

Denne lagring på krukker afdækker krystallinske og originale vine og er et supplement til den traditionelle lagring på gamle fade. Fra nu af giver vinlagringen, delt mellem træ og terracotta, mulighed for at forfine identiteten af dens dyrebare cuvéer.

 

 

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre