Nervi Conterno

Roberto Conterno er barnebarn af Giacomo Conterno og den nuværende ejer af huset Giacomo Conterno. Conterno står i dag for noget af det ypperste af hvad Piemonte kan levere, når det kommer til kvalitetsvin på højt niveau.

Familietraditionerne bliver ført sikkert videre

Conterno er et fyrtårn for Barolo og Babarresco vine. Her laver man vin, som man altid har gjort, hvilket Roberto Giacomo ikke har tænkt sig at lave om på. Roberto Giacomo bruger ikke temperaturkontrol under fermenteringen, vinen fermenterer alene under de givne forhold, og der er ingen brug af moderne teknikker eller hjælpemidler. Efterfølgende kommer vinen på store fade ”botti” i helt op til 7 år.

Roberto Conterno, der tog over efter sin far Giovanni Conterno, har videreført familietraditionerne med stor perfektionisme og innovation. Han har udvidet ejendommen ved at tilføje nye vinmarker, og hans fokus på detaljer strækker sig til alle aspekter af vinproduktionen, herunder eksperimentelle bestræbelser for at forbedre kvaliteten af vingårdens vine. Roberto er også kendt for sine bestræbelser på at eliminere korkdefekter i sine vine.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre