Gianni Brunelli

Gianni Brunelli er en anerkendt vinproducent i Montalcino, Toscana. Vingården blev grundlagt i 1987 af Gianni Brunelli og ledes i dag af Gianni Brunellis enke, Laura Brunelli,

Gianni Brunelli

Gianni Brunelli var en mand med passion og dedikation. Født i Montalcino, Italien, voksede han op omgivet af de bølgende bakker og vinmarker, der ville blive hans livsværk. Som ung vidste Gianni, at han ville producere vine, der ikke kun var lækre, men også ægte udtryk for det land, de kom fra.

Med dette mål i tankerne satte Gianni sig for at lære alt, hvad han kunne om vinfremstilling. Han rejste rundt i Europa og studerede under nogle af de mest anerkendte vinproducenter i verden. Han lærte om jordtyper, druesorter og gæringsteknikker. Han eksperimenterede med forskellige blandinger og lagringsmetoder, indtil han fandt den perfekte kombination til sine vine.
Giannis dedikation gav pote, da han grundlagde sin egen vingård i 1987. Fra begyndelsen var hans vine meget eftertragtede af vinkendere over hele verden. Hans Brunello di Montalcino blev hurtigt kendt som et af de bedste eksempler på denne klassiske italienske vin.

Men Gianni var aldrig tilfreds med at hvile på laurbærrene. Han fortsatte med at eksperimentere og innovere og stræbte altid efter at forbedre kvaliteten af sine vine. Han introducerede nye druesorter til sine vinmarker og eksperimenterede med forskellige lagringsmetoder.

Så kom vendepunktet – tragedien ramte, da Gianni uventet døde i 2008 kun 60 år gammel. Men i stedet for at lade sin arv forsvinde, overtog hans kone Laura vingården og fortsatte Giannis tradition for ekspertise.

Under Lauras ledelse er Gianni Brunelli Winery fortsat med at trives. Vinene er stadig lavet med den samme passion og dedikation, som Gianni indgydte i alle aspekter af deres produktion. Og selvom de måske har mistet deres grundlægger, lever Giannis ånd videre gennem hver flaske, de producerer..

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre