Massolino

Massolino vingården, beliggende i Barolo-regionen i Piemonte, Italien, er kendt for sin produktion af højkvalitets Barolo-vine. Deres vine er kendt for deres struktur, dybde og langvarige lagringspotentiale, hvilket gør dem til favoritter blandt Barolo-entusiaster.

Historie om Massolino

Tilbage i 1896 blev vingården Massolino grundlagt af Giovanni i landsbyen Serralunga d´Alba. Giovannis søn Giuseppe og hans søster Angela udvidede ejendommen ved at opkøbe flere marker og i 1934 grundlagde de foreningen til beskyttelse af Barolo og Barbaresco. Giovanni, Camilla og Renato, tre af Giuseppes børn, førte nu virksomheden til en ny fase, takket været købet af marker, der siden er blevet legender blandt vinelskere: Vigna Rionda, Margheria og Parafada.

Brødrene Franco og Roberto Massolino har i dag ansvaret for Massolino med assistance fra deres onkel Renato og Giovanni Angeli. Deres arbejde afspejler ​​en hel generation og ambitionen hos dem der ved, at de skal give noget tilbage til den historiske vingård med sit unikke terroir, Serralunga d’Alba.

I denne maleriske middelalderlandsby, beliggende på en af ​​de pragtfulde bakker i Langhe-området, i hjertet af Barolo, kommer Massolino-vingården til live.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre