Smagekasser fra Moét Chandon – Champagne

Dom Pérignon laver kun vintagechampagne, og hver årgang er en særlig kreation, som er special og unik. Den udtrykker både årets karakter og Dom Pérignons særlige stil.

Dom Perignon 2008 har en smuk gylden nuance med sarte bobler, der danser på tungen. Duften er kompleks og indbydende med noter af friske mandel og hvide blomster, efterfulgt af et strejf af røgfyldte grillede noter.

Dom Perignon 2012-årgangen er en fantastisk champagne med en levende og livlig karakter. Næsen byder på aromaer af hvide blomster, citrus og friskbagt brød. Mens ganen er fyldig med noter af moden tropisk frugt, honning og hasselnødder. Afslutningen er lang og eftergivende med et delikat strejf af mineralitet.

Moët Grand VIntage bliver også kun produceret i de aller bedste årgange, og årgang 2015 er den 76 udgave af denne vin, siden introduktionen tilbage i 1842.

Brug smagekassen evt. til din egen vinsmagning.

 

Normalpris 4885 kr. Du spare 730 kr. på denne kasse

4.155 kr.

2 på lager

Beskrivelse

Champagne Smagekasser fra Moét Chandon 

 

Champagne: Den essentielle mousserende vin

Champagne, indbegrebet af elegance og fest, er en mousserende vin, der har fanget hjerter og ganer hos vinentusiaster over hele verden. Med sine brusende bobler og raffinerede smagsvarianter er Champagne en elsket drik, der er synonym med særlige lejligheder og luksus. I denne artikel vil vi udforske kunsten at parre mad med champagne, og fremhæve dens alsidighed og det utal af smagsvarianter, den komplementerer ubesværet.

Smagekasse fra Moét Chandon

Husk at servere din Champagne køligt og med kærlighed ved ca. 7-10 grader.

Smagekasse fra Moét Chandon
Smagekasse fra Moét Chandon

Se også vores andre smagekasser

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre