Gratis fragt v/ 1.000 kr.

Levering 1-4 hverdage

Nem og sikker betaling.

Giuseppe Rinaldi Tre Tine Barolo 2014 DOCG

Giuseppe Rinaldi Tre Tine Barolo 2014 DOCG

Giuseppe Rinaldi Tre Tine Barolo 2014 DOCG er præcis og har en lidt mere stramhed end normalt. man bliver nødt til at have tålmodige med 2014, den skal have tid at udvikle sig i kælderen. Der er en god afgrænsning af lyse røde stenfrugter, tobak og blomster. Det bliver interessant at se, hvordan 2014 udvikler sig de kommende år.
Rinaldis mest fremtrædende vine var blandinger fra henholdsvis Brunate og Le Coste, og henholdsvis Cannubi og Ravera-vinmarkerne og blev mærket som sådan. Imidlertid begrænsede italiensk lov, der blev vedtaget i 2009, at mindst 85 procent af frugten skulle komme fra den navngivne vingård. Giuseppe Rinaldi modsatte sig ændringerne.

Drik 2022 – 2045

94 points - Wine Spectator
94 points - Wine Enthusiast
93 points - Antonio Galloni

2.780 DKK v/ 1 stk.

11 på lager

11 på lager

Land Italien
Drue 100% Nebbiolo
Distrikt Piemonte
Årgang 2014
Indhold 0,75 liter
Alkohol 14%
Type Rødvin
Servering 12-16 grader
Tørhed Tør
Passer til

 

Giuseppe Rinaldi repræsenterer stærkt traditionelle synspunkter om vinfremstilling, der har bragt vingården i konflikt med Barolo-konsortiet. Mest markant har boet altid fastholdt, at de bedste vine fra Barolo altid har været blandinger fra flere steder snarere end det i øjeblikket moderigtige enkelt-vingårdsudtryk.

Rinaldis mest fremtrædende vine var blandinger fra henholdsvis Brunate og Le Coste, og henholdsvis Cannubi og Ravera-vinmarkerne og blev mærket som sådan. Imidlertid begrænsede italiensk lov, der blev vedtaget i 2009, at mindst 85 procent af frugten skulle komme fra den navngivne vingård. Giuseppe Rinaldi modsatte sig ændringerne.

Som et resultat af loven fremstiller Rinaldi nu to nye vine fra 2010-årgangen: Giuseppe Rinaldi Barolo Brunate, der bruger man maksimale 15% frugt fra Le Coste-vingården, og Tre Tine, en blanding af druer fra Le Coste, Cannubi og Ravera.

Rinaldi har undgået ‘nye verdens’ tendenser såsom brug af franske barriques og kortere gæringstider. Som et resultat kræver vinene betydelig kælder for at modne deres høje tanniner.

94 points - Wine Spectator
94 points - Wine Enthusiast
93 points - Antonio Galloni

Du kunne være interesseret i

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre