Bodegas Godelia

Vingården Godelia er beliggende i det unikke og enestående vinlandskab i Bierzo i det nordvestlige Spanien.

Denne særlige beliggenhed i Bierzo har givet vingården mulighed for med stor omhu at dyrke de lokale druesorter: Mencía, Godello og Doña Blanca. Godelias mål er altid at fange terroirets essens samt udtrykke følsomhed og elegance i deres vine.

Godelia er en drøm, der er gået i opfyldelse – en vingård i Bierzo, der skaber værdi og en fremtid for regionen, og efterlader en arv gennem sine vine.

For Bodegas Godelia er vinfremstilling en kunstform. Det handler om at stræbe efter perfektion og ikke at være tilfreds, før man har skabt et mesterværk, med en sund mængde spænding, dedikation og indsats.

Området

Bierzo er en region omgivet af bjerge, der danner en stor dal gennemskåret af Sil-Floden, med en bred vifte af jordbund i sine vinmarker. Jordens rigdom, kombineret med vingårdens alder, gør den til et unikt sted at producere vin af høj kvalitet. Her går man meget op i at dyrke de indfødte druesorter; Mencía, Godello & Doña Blanca. Bogegas Godelias mål er at overføre terroir, følsomhed og elegance i deres vine.

Bodegas Godelia ligger ud til Camino de Santiago ruten, nøjagtigt ved det nedtællingspunkt til de sidste 200 km, som går gennem Bierzo.

Vinfremstillingen

Æren ved at have fremragende råvarer medfører også et stort ansvar.

Bodegas Godelia ser vinfremstillingen som en kunst. På den måde formår de at forstærke og forfine de utrolige naturlige kvaliteter af hver druesort, der vokser i deres vinmarker.

De arbejder ud fra den filosofi, at vin fremstilles på vinmarken, så med stor respekt for det ekstra ordinære råmateriale, så forsøger de at gribe så lidt ind som muligt for at lade vinsorten udtrykke sig så naturligt og ærligt som muligt. På den måde er vinen med til at fortælle hvor den kommer fra og hvordan det er.

Nøglen til succes i denne komplekse proces er den frugtbare sameksistens af traditionelt håndværk og det innovative bidrag fra friske ideer fra deres konstante forskning. Det handler ikke om at være tilfreds, før du skaber et mesterværk, med en sund mængde spænding, dedikation og indsats.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre