Gratis fragt v/ 599 kr.

Levering 1-4 hverdage

Brangero Barolo 2017 DOCG

Brangero Barolo 2017 DOCG

Brangero Barolo 2017 DOCG. Klassisk rød Nebbiolo lys og let i glasset. Noter af røde bær, hindbær, kirsebær og jordbær med en krydderet undertone som vidner om en kompleks vin med dybde. Tanninerne er faste og elegante og giver en god mundfylde som bare giver lyst til mere.

VINIFIKATION: Mellem Barolo Monvigliero og denne Barolo er der ingen væsentlige forskelle, på en enkelt stor vingård er de ældste vinstokke blevet adskilt fra de yngre, dette er produceret af de yngre.

Vinificeringen af ​​Brangero Barolo 2017 DOCG vin ser en nedsænket cap maceration på skindet i omkring 40 dage efter gæring, efterfulgt af en lagring i første og anden passage tonneaux i omkring 30 måneder. De resterende seks måneder i flasken gør den klar til at blive smagt 4 år efter.

LAGRING: 30 måneder i tonneaux og 6 måneder på flaske

 

Drik 2022-2035

299 DKK v/ 6 stk.
349 DKK v/ 1 stk.

25 på lager

Stk. Discount (%) Stk. Pris
1 349 kr.
6+ 14.33 % 299 kr.

25 på lager

Info

Land: Italien
Drue: Nebbiolo
Region:
RPiemonte
Under område: Barolo
Årgang: 2017
Indhold: 0,75 Liter
Alkohol: 15%
Type: Rødvin
Servering: 16-18 grader
Tørhed: Tør
Passer til: Vildt, Lam, Okse
Vinificering:

Brangero Barolo 2017 DOCG

VINIFIKATION: Mellem Barolo Monvigliero og denne Barolo er der ingen væsentlige forskelle, på en enkelt stor vingård er de ældste vinstokke blevet adskilt fra de yngre, dette er produceret af de yngre.Vinificeringen af Brangero Barolo 2017 DOCG vin ser en nedsænket cap maceration på skindet i omkring 40 dage efter gæring, efterfulgt af en lagring i første og anden passage tonneaux i omkring 30 måneder. De resterende seks måneder i flasken gør den klar til at blive smagt 4 år efter vinificeringen.

LAGRING: 30 måneder i tonneaux og 6 måneder på flaske

 

Producenten

Den familiedrevne Brangero vingård ligger i Diano d’Alba i Piemonte, på den højeste del af bakken foran byen. En fantastisk flot udsigt over Langhe-bakkerne og den smukke by Alba.  Vinstokkene, der omgiver bygningen og har det mest optimale eksponering og terroir. Vinene kommer fra egne vinmarker, og familien står selv for alt lige fra arbejdet i markerne til vinificeringen.

Dolcetto di Diano d’Alba, Barbera d’Alba, Nebbiolo d’Alba, Langhe Rosso, Langhe Chardonnay og Langhe Arneis vinificeres, aftappes og vinifeceres i Diano vingården.

I kælderen i Barolo er de to flagskibsvine bevaret nemlig Barolo og Il Barolo Monvigliero. Den nye bygning har faktisk i nogle år været vært for det, der for virksomheden er en kilde til stor stolthed.

 

FILOSOFI:

Forståelse og fortolkning af terroiret, miljøet og druesorten er grundlaget for at opnå den fremragende, genkendelige vine med sin helt egen personlighed. Vin skal være et udtryk for landet og for de mennesker, der arbejder for det.

Du kunne være interesseret i

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre