Gratis fragt v/ 599 kr.

Levering 1-4 hverdage

Domaine Joseph Scharsch, Noé

Domaine Joseph Scharsch, Noé

Noé fra Domaine Joseph Scharsch er en vin lavet på 2 af de mest populærere druer fra Alsace; Pinot Gris (50 %) og Riesling (50 %).

Noé er resultatet af omhyggelig pleje og dedikation i vinmarken, hvor Domaine Joseph Scharsch dyrker deres druer med respekt for naturen og terroirets unikke karakter. Håndplukkede druer af højeste kvalitet, Pinot Gris og Riesling, gennemgår en skånsom presning og fermentering, før de modner med omhu for at opnå den ultimative balance og kompleksitet.

Vinen er lavet uden tilsætningsstoffer og er dyrket biodynamisk på marker omkring Wolxheim i den nordlige del af Alsace.

195 DKK v/ 1 stk.

64 på lager

64 på lager

Info

Land: Frankrig
Drue: Riesling
Region: Alsace
R
Under område:
Årgang: 2022
Indhold:
Alkohol: 13,5
Type: Hvidvin
Servering: 7-9 grader
Tørhed: Tør
Passer til:
Vinificering:

Økoligisk og Demeter certificeret

Dyrket som naturvin

Producenten

Alsace i Frankrig har en plads i de fleste hjerter og særligt populær i Danmark og Skandinavien, hvor deres kultur og enestående landskab, længe har været hjemsted for nogle af verdens mest respekterede vinproducenter. Domaine Joseph Scharsch som går helt tilbage til 1755 er ingen undtagelse og har etableret sig som en af Wolxheim mere kendte navne når det kommer til vinproduktion.

Domaine Joseph Scharsch er kendt for at dyrke en række af de mest kendte druesorter, som trives i Alsaces særlige klima og jordbund. Dette inkluderer klassiske sorter som Riesling, Gewürztraminer, Pinot Gris og Pinot Noir, der hver især udtrykker deres unikke karakteristika på en sublim måde under Domaine Joseph Scharschs ekspertise.

Domaine Joseph Scharsch nørder med kvalitet i hvert trin af produktionsprocessen. Fra omhyggelig høst af druerne til den nøje overvågede gæring og modningsprocessen. Hos Domaine Joseph Scharsch lægger de stor vægt på håndværk og traditionel teknik for at skabe vine af højeste kvalitet.

Vinifikationerne udføres i en ånd af kontinuitet med dyrkningen af ​​vinstokkene for at afsløre det bedste fra hvert parcel i dens vin. Fermenteringer udføres udelukkende med naturlig gær på druerne uden tilsætning af kommerciel gær. De er således langsommere, mindre tumultariske og favoriserer kompleksiteten af ​​aromaerne. Det er også en af ​​nøglerne til at give hver årgang mulighed for at erhverve sin egen identitet.

Vinene lagres derefter og lever af deres bærme indtil det følgende forår. Denne lagringsperiode vil give vinen mulighed for at “vokse” og dens forskellige bestanddele blandes sammen, så den derefter kan ældes godt over tid.

I dag har Domaine lidt mere end 12 hektar vinstokke, eller 36 parceller, spredt ud over bjergskråningerne i de 6 omkringliggende landsbyer. Denne mangfoldighed af terroirer gør det muligt at dyrke 9 druesorter, på lokaliteter, hvor de udtrykker sig fuldt ud.

 

Du kunne være interesseret i

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre