Gratis fragt v/ 599 kr.

Levering 1-4 hverdage

Domaine Joseph Scharsch, Chardonnay Crèmant d´Alsace

Domaine Joseph Scharsch, Chardonnay Crèmant d´Alsace

Domaine Joseph Scharsch, Chardonnay Crèmant d´Alsace. 100 % Chardonnay fra området omkring Wolxheim i den nordlige del af Alsace. Duften er af moden æbler, karamel og brød. Smagen giver først nogle lidt syrlige æbler, derefter kommer karamel og den fyldige eftersmag. En vin for både den der er vandt til at drikke bobler og dem der ikke er. Brug den som aperitif eller til en fiske ret.

195 DKK v/ 1 stk.

33 på lager

33 på lager

Info

Land: Frankrig
Region: Alsace
R
Under område:
Årgang: NV
Indhold: 0,75 liter
Alkohol: 12,5%
Type: Bobler
Servering: 8-10 grader
Tørhed: Brut
Passer til: Fisk, Skaldyr
Vinificering:

Domaine Joseph Scharsch er både certificeret i økologi og i biodynamik ved Demeter.

Nicolas Scharsch der er 7. generations vinbonde, arbejder med stor respekt for naturen og biodiversiteten.

Vinen er Brut med 8 gr sukker og gå igennem en malolaktisk gæring

Producenten

Alsace i Frankrig har en plads i de fleste hjerter og særligt populær i Danmark og Skandinavien, hvor deres kultur og enestående landskab, længe har været hjemsted for nogle af verdens mest respekterede vinproducenter. Domaine Joseph Scharsch som går helt tilbage til 1755 er ingen undtagelse og har etableret sig som en af Wolxheim mere kendte navne når det kommer til vinproduktion.

Domaine Joseph Scharsch er kendt for at dyrke en række af de mest kendte druesorter, som trives i Alsaces særlige klima og jordbund. Dette inkluderer klassiske sorter som Riesling, Gewürztraminer, Pinot Gris og Pinot Noir, der hver især udtrykker deres unikke karakteristika på en sublim måde under Domaine Joseph Scharschs ekspertise.

Domaine Joseph Scharsch nørder med kvalitet i hvert trin af produktionsprocessen. Fra omhyggelig høst af druerne til den nøje overvågede gæring og modningsprocessen. Hos Domaine Joseph Scharsch lægger de stor vægt på håndværk og traditionel teknik for at skabe vine af højeste kvalitet.

Vinifikationerne udføres i en ånd af kontinuitet med dyrkningen af ​​vinstokkene for at afsløre det bedste fra hvert parcel i dens vin. Fermenteringer udføres udelukkende med naturlig gær på druerne uden tilsætning af kommerciel gær. De er således langsommere, mindre tumultariske og favoriserer kompleksiteten af ​​aromaerne. Det er også en af ​​nøglerne til at give hver årgang mulighed for at erhverve sin egen identitet.

Vinene lagres derefter og lever af deres bærme indtil det følgende forår. Denne lagringsperiode vil give vinen mulighed for at “vokse” og dens forskellige bestanddele blandes sammen, så den derefter kan ældes godt over tid.

I dag har Domaine lidt mere end 12 hektar vinstokke, eller 36 parceller, spredt ud over bjergskråningerne i de 6 omkringliggende landsbyer. Denne mangfoldighed af terroirer gør det muligt at dyrke 9 druesorter, på lokaliteter, hvor de udtrykker sig fuldt ud.

 

Du kunne være interesseret i

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre